Magento webshop der spiller fra dag ET

Magento webshop CMS systemNår man starter en webshop op er der en million ting at tænke på, og rigtig mange tråde der skal samles. Så hvorfor ikke få en erfaren og professionel webshop-nørd til at lave alt det hårde og sure arbejde for dig, så du får mere tid til det du egentlig brænder for, nemlig tjene penge.

 

Vi er eksperter i Magento, der nok er en af verdens største webshop CMS systemer, og et af de mest avanceret. Vi kender systemet ud og ind, derfor kan vi lynhurtigt få din webshop til at spille, hurtigt og sikkert.

 

Hvad tilbyder vi?

Du har idéen og leverandørerne, vi har kompetencerne til at få dig til at tjene penge på det.
Vi bygger en webshop op til dig helt fra bunden, og får den til at se ud lige som du drømmer om. Vi kan give dig råd og vejledning til at starte det hele op og sidst men ikke mindst kan vi lave søgemaskineoptimering på din magento webshop så du bliver set af dine kunder.

Hvis du allerede har en Magento webshop, men bare ønsker råd og vejledning, SEO (søgemaskineoptimering), udvidelse af shoppen, installere nye moduler, tilpasse nogle ting e.l. så er vi eksperterne der står klar til at hjælpe dig med det samme.